Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seriál Hobby závodů

ObrazekJde o několik neoficiálních závodů během roku, které jsou v podstatě veřejnými tréninky. Zúčastnit se může každý, kdo má chuť si zazávodit, bez ohledu nato,zda vlastní jezdeckou (či koňskou) licenci.

            rozpis ke stažení

Akce : Seriál „Hobby závodů“Obrazek

Datum : dle rozpisu akcí

Místo : Jezdecké areál a kolbiště

Pořadatel : TJ Jezdecký oddíl Cheb-Háje

    

                                                rozpis ke ztažení

2.6.2007 Den dětí a den koní + hobby závody

Tato akce navazuje na celorepublikovou akci, která má dostat jezdecký sport více do povědomí široké veřejnosti. Soutěže jsou obohaceny o program pro děti – možnost jejich svezení na koni a zapojení do her, které nám pomáhá zajistit Dům dětí. Akce,  je určená zájemcům o jezdecký sport, kteří ještě nevlastní jezdeckou licenci. Dále se ji zúčastňují zkušení jezdci s mladými koňmi, kteří si touto formou ověřují připravenost pro závodní sezónu. Probíha také soutěž masek.

5.7.2007 Oslava začátku prázdnin a hobby závody

Opět se jedná o malé neoficiální závody pro nelicentované nebo prozatím ne příliš zkušené jezdce a koně. Vzhledem k prázdninám bude veselo až do večera a pro tuto příležitost hodláme připravit stany a posezení u táboráku při muzice

7.10.2007 Podzimní  hobby závody

Závody jsou vypsány  nelicentované jezdce, kteří mají možnost předvést na závěr sezony vše, co se naučili.

Na žádné z těchto akcí nevybíráme vstupné. Děláme je pouze pro radost a zviditelnění a tak trochu doufáme, že se někdo pro koně nadchne a sám nás podpoří.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář